Posted by : Unknown 11 Δεκ 2015



Δείγμα Ιστορίας Ε' Δημοτικού.

Στην Ε΄ Δημοτικού θα μελετήσουν τα Βυζαντινά χρόνια και μία από τις σημαντικότερες στιγμές της Ιστορίας μας,  την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Το λεξιλόγιο που χρησιμοποιεί το βιβλίο τους είναι αρκετά δύσκολο και τα παιδιά αρχίζουν να μαθαίνουν να χρησιμοποιούν πιο σύνθετες λέξεις.

Σε κάθε μάθημα αναλύουμε τις άγνωστες λέξεις για να γίνει πιο κατανοητό το μάθημα. Βασιζόμενοι στις σύγχρονες εκπαιδευτικές πρακτικές, αναλύουμε το μάθημα σε μορφή ερωτήσεων και απαντήσεων προκειμένου να αποφύγουμε την παπαγαλία και να κάνουμε πιο εύκολη τη μετάβαση στην κατανόηση και στην απομνημόνευση. Στην αρχή κάθε κεφαλαίου υπάρχει μία μικρή περίληψη, έτσι ώστε τα παιδιά να μάθουν με λίγα λόγια τι θα συναντήσουν στο κεφάλαιο που μελετάνε.

Σχολιάζουμε επίσης όλα τα παραθέματα και τις εικόνες του μαθήματος για να γίνει ακόμα πιο κατανοητό το καθημερινό τους μάθημα. Επίσης υπάρχουν υποδειγματικά απαντημένες όλες οι ασκήσεις και ερωτήσεις του Βιβλίου και του αντίστοιχου Τετραδίου Εργασιών.

Περιλαμβάνονται περισσότερες από 550 ερωτήσεις quiz για να ελέγξει το ίδιο το παιδί αν έχει κατανοήσει τα βασικά σημεία του μαθήματος και να εξοικειωθεί με τη διαδικασία της καθημερινής εξέτασης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.schoolnet.gr/



- Copyright © Schoolnet - Skyblue - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -